MENU

FROKOST

Alle retter 125,-

serveres fra 11.30-15 

HVIDVINS DAMPEDE BLÅMUSLINGER

Hvidvins sauce, semi-dried tomater, fennikel, skalotteløg, sprøde pommes frites og hjemmelavet aioli


FISH N' CHIPS

Sprød vesterhavsfisk i øldej serveres med ærtecreme, sprøde pommes frites, spæde salater og tatarsauce



SMAEK'S REJEMAD 

Grillet surdejsbrød med friske rejer, cremet avokado, spæde salater, dild og mayonnaise.

*kan serveres vegetarisk


CROQUE MONSIEUR

To slags skinke, ost, bechamel og parmesan. Serveres med grøn salat (Croque madame med tilkøb af spejlæg + 10 kr.)


CLUB SANDWICH
Sprød toast med grillede stykker af kylling, sprød bacon, skinke, ost, karrydressing, spejlæg og persille

(Serveres med franske kartofler på siden)


SMAEK BURGER

Saftig grillet dry-age hakkebøf i lun briochebolle med ost, sprød bacon, spæde salater, syltet agurk, rødløg og sprøde pommes frites med aioli.
(Serveres også som bøfsandwich m. spejlæg +30kr)


CREMET JORDSKOKKESUPPE

Med dampet Vesterhavsfisk og persille


 TILKØB 

Ekstra fritter med mayonnaise +30kr

Ekstra bøf til burger +30kr

3 forskellige dip (trøffelmayo, urtemayo og tatarsauce) +25kr

AFTEN

PICK 'N CHOOSE 

1 ret fra 125kr
2 retter fra 200kr
3 retter fra 225kr

DESSERTER 


KLASSISK CREME BRÛLÉE

m. den der helt rigtige vanilje.

Tilkøb jordbærsorbet (+ 25kr.)


LUN KOMPOT AF DANSKE BLOMMER

m. god vanilje, gylden rom, knas og vaniljeis


APPELSIN PANNA COTTA

med honningkageknas, mandarinsorbet og ristede mandelflager.


3 AF DE BEDSTE DANSKE OSTE (+ 35kr.)

m. hybenkompot og hjemmebagt knækbrød

TILKØB


Fritter +35kr

Svampe a’la creme +35kr

Artiskokker i tempura +35kr

Salat +25kr

Svamperisotto +35

Kroketter m. oksekød & abrorioris +25kr

3 forskellige dip +25

(trøffelmayo, urtemayo & tatarsauce)

Bearnaisesauce +35k

FORRETTER



TOM YUM

asiatisk varm suppe med rejer, citrongræs, galanga, lime, forårsløg og glasnudler.


GRAVAD LAKS (+25)

m. glaskål, rævesauce, dild, råmarineret grønkål og urter.


TERRINE PÅ SVINESKANK

m. confiteret hvidløg, grøn peber og løgpuré.



KLASSISK RØRT OKSETATAR AF HIMMERLANDKVÆG 

Rørt med kapers, cornichoner, sennep, cognac, estragon og krydderurter, serveres med spæde salater.


CHEVRE CHAUD *V

salat med gratineret gedeost, søde syltede valnødder, pære, oliven og sennepsvinaigrette med honning


HOVEDRETTER



DAGENS FISK (+ 75)

Stegt vesterhavsfisk, confiteret selleri med revet vesterhavsost, citron- marmelade, karse. Luftig hollandaise sauce og kartofler vendt i smør, skalotteløg og persille.



STOR TARTELET A LA SMAEK 

m.confiterede kyllingeoverlår, stegte grøntsager af efteråret, cremet veloutésauce og persille.


SMAEK BURGER  *V

m. saftig grillet dry-age hakkebøf i lun briochebolle med ost, sprød bacon, spæde salater, syltet agurk, rødløg og pommes frites med aioli.

(Tilføj en ekstra bøf +40kr)

* kan serveres som vegetarisk


BRAISEREDE SVINEKÆBER 

m. knuste kartofler, grovkornet sennep, persille og citronskal. En kraftig skysauce og syltede røde perleløg


GRILLET OKSECUVETTE (+95kr)

m. bagte hvidløg, salater, sprøde pommes frites og pebersauce 


SVAMPE RISOTTO *V

m. stegte bøgehatte, spinat, mozzarella og syltede løg

(Tilkøb et stegt stykke vesterhavsfisk +50kr)


SMAEKs egen MENU

til dig, som har svært ved at vælge 


3 retter

Gravad laks

Grillet oksecuvette

Appelsin Panna Cota


325,-

Serveres fra 09.30-13 

lørdag - søndag 

JUNIOR MENU

børn op til 12 år


Fish´n chips 

Sprød vesterhavsfisk i øldej serveres med sprøde pommes frites, salater & dip

95,-


Junior burger 

Saftig grillet dry-aged hakkebøf i lun brioche bolle med ketchup & mayonnaise serveres med grønt og sprøde pommes frites på siden. 

95,- 

* Alle pakker skal forudbestilles 

en dag forinden 

Spis det du bedst kan li’.
Drik det du bedst kan li’.
Det gør vi

FIND OS: 


Adresse: Ved stranden 4, 9000 Aalborg

Email: info@restaurantsmaek.dk 

Tlf: 93209536

© Copyright. All Rights Reserved.

ÅBNINGSTIDER


Mandag - Torsdag: 11:30 - 23:00 

Fredag: 11:30 - 03:00

Lørdag: 09:30 - 03:00

Søndag: 09:30 - 22:00 

Køkkenet lukker kl. 22 alle hverdage og kl. 21 søndag. 

SITEMAP


MENU

BOOK

KONTAKT