Book dit bord på Smaek

Book bord

Booker I et bord fordi I f.eks. skal i biograf, til koncert mv. og skal gå på et bestemt tidspunkt, bedes dette oplyses i feltet “Bemærk”.

Ved eventuelle allergier eller andre justeringer, bedes dette også oplyses i bemærkfeltet når der bookes online. For spørgsmål til allergener m.m. kan der ringes ind, og personalet vil være behjælpelig i forhold til menu og forbehold.
* Bemærk vi tager ikke imod veganske tilpasninger.

Betaling

Vi har en regel om, at regningen betales samlet af én person ved selskaber over 5 personer. Betaler gæster hver for sig, skal værten/værtinden betale en evt. difference, hvis regnestykket ikke går op.

Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for at sende regningen eller spørgsmål til betaling.

Terrasse

Det er gæstens eget ansvar at holde sig opdateret med vejret. Hvis man ønsker at få flyttet sit bord indendørs, skal der tages kontakt til restauranten før besøget. Vi kan ikke garantere bord indenfor ved ankomst og uden dialog forinden, hvis restauranten er fyldt og man har booket udenfor.

Ved ønske om et bord i længere tid end 2 timer på terrassen bedes der tages kontakt til restauranten inden besøget pr. telefon eller mail.

Annullering

Ved frafald i gæsteantal SKAL dette oplyses forinden ankomst og pr. telefon.  Oplyses dette ikke, skal der betales for antal kuverter, som ikke er fremmødt.

Prisen er 300 kr. pr. ikke-fremmødte person.

Bordopstilling

Vi vil naturligvis altid placere selskaber i en samlet gruppe og ved et langbord. Ved større selskaber kan det blive nødvendigt at benytte to eller flere borde, som så placeres tæt på hinanden. Vi kan ikke love en specifik placering, men har man ønsker er man velkommen til at kontakte os.

I samarbejde med easyTableBooking.dk