Fest med smaek

SMAEK kan være behjælpelig til enhver festlig lejlighed. Er det jubilæum, julefrokost, barnedåb, fødselsdag, firmaturen eller noget helt tredje så er vi klar til at danne ramme omkring jeres begivenhed.

Vi tilbyder hyggelige omgivelser og god mad til små penge.

Vi kan skrue en menu sammen til jer efter jeres behov og ønsker.

Om det er os der kommer med forslag til menu, eller vi i fællesskab skræddersyer en menu efter ønsker og behov er intet problem.

Vores team har også mulighed for at assistere ved lejligheden. Ønskes der levering af vin, kan vi også klare dette.

Tøv ikke med at tage kontakt, så tager vi uforpligtende snak om jeres næste fest!

Brunchbuffet 1

Brunchbuffet 1

Minimum 15 gæster. Serveres kl. 10 – 16.00

Friskbagte manitobaboller og rugbrød med pisket smør.

Udvalg af slagter-pålæg med hertilhørende garniturer.

Lun leverpostej med stegt bacon og svampe.

Scrambled eggs med bacon og stegte brunchpølser.

Tomatsalat med mozzarella, basilikum og skalotteløg.

Yoghurt med akaciehonning, karamelliseret havre og friske bær.

Stort udvalg af frisk frugt.

Chokoladebrownie med blåbær og knasende chokolade.

Pris per person

245 kr.

Inkl. kaffe, the og juice

Brunchbuffet 2

Brunchbuffet 2

Minimum 20 gæster. Serveres kl. 10 – 16.00

Friskbagte manitobaboller med pisket smør.

Friskrørt hønsesalat med bacon og stegte svampe.

Sprøde mini-croissants.

Stort udvalg af frisk frugt.

Lun leverpostej med bacon og stegte svampe.

Yoghurt med akaciehonning, karamelliseret havre og friske bær.

Scrambled eggs med sprød bacon og stegte brunchpølser.

Amerikanske pandekager med ahornsirup og blåbær.

Grillet surdejsbrød med avocado, røget laks og citronmarmelade.

Fransk landbrie og unika gammelknas med druer og kiks.

Citrontærter med brændt marengs.

Pris per person

325 kr.

Inkl. kaffe, the og juice

Frokostpakke 1

Frokostpakke 1

Minimum 20 gæster. Serveres kl. 11.30 – 16.00

Friskbagte manitobaboller med pisket smør.

Grøn salat med tomat, agurk og ristede græskarkerner.

Tomatsalat med mozzarella, skalotteløg, basilikum og balsamico.

Couscous salat med semi-dried tomat, peberfrugt, fetaost og hakket mandler.

Sød sennepsvinaigrette og creme fraichedressing med røget paprika og citron.

Stegt svinenakke thai-style med ristet sesam og karse.

Stegt filet af oksetyksteg og kraftig pebersauce.

Ovnstegte kartofler vendt med urter og skalotteløg

Grillede gulerødder med citroncreme og kørvel.

Efterfølgende bagt chokoladebrownie med bær og marengs.

Pris per person

275 kr.

Frokostpakke 2

Frokostpakke 2

Minimum 20 gæster. Serveres kl. 11.30 – 16.00

Friskbagte manitobaboller med pisket smør.

Cruditésalat af spæde grøntsager marineret i citron og olivenolie.

Grøn salat med puffet kartoffel, sennep og tomat.

Tomatsalat med mozzarella, skalotteløg, basilikum og balsamico.

Sød sennepsvinaigrette og creme fraichedressing med røget paprika og citron.

Farseret unghanebryster.

Svamperisotto med 3 slags svampe, jordskokchips og parmesan.

Stegt filet af oksetyksteg og kraftig pebersauce.

Pommes fondant med bagt hvidløg og selleri.

Efterfølgende citrontærte med brændt marengs.

Pris per person

375 kr.