BOOK BORD

OBS:


Booker I et bord fordi I fx. skal i biograf, til koncert osv. og skal gå på et bestemt tidspunkt, bedes dette oplyses i bemærkfeltet.


Ved eventuelle allergier eller vegetarer, bedes dette også oplyses i bemærkfeltet når der bookes online.


Ved frafald i gæste antal SKAL dette oplyses forinden ankomst. Oplyses dette ikke, skal der betales for antal kurverter, som ikke er fremmødt.


COVID-19: Har du tegn på sygdom skal du vente med at reservere, eller hvis du har en reservation skal denne annulleres online eller via telefon. 


ADRESS

Ved Stranden 4
9000 Aalborg


KONTAKT 

Tlf.: +45 93209536


Email.: info@restaurantsmaek.dkI samarbejde med easyTableBooking.dk

BETALING

Vi har en regel om at regningen betales samlet af én person ved selskaber over 5 personer. Betaler gæster hver for sig, skal værten/værtinden betale en evt. difference, hvis regnestykket ikke går op. Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for senderegning eller spørgsmål til betaling. 


ANNULLERING

Ved frafald i gæste antal SKAL dette oplyses forinden ankomst og pr. telefon.  Oplyses dette ikke, skal der betales for antal kurverter, som ikke er fremmødt. Prisen er 300kr pr. ikke fremødte person. BORDOPSTILLING

Vi vil naturligvis altid placerer selskaber i en samlet gruppe og ved et langbord. Ved større selskabe kan det blive nødvendigt at benytte to eller flere borde som så placeres tæt på hinanden. Vi kan ikke love en specifik placering, men har man ønsker er man velkommen til at kontakte os.